Söröskupak kilövő

Bruttó ár:
3 435 Ft
Cikkszám:
D-BEER-001
Raktár információ:
A termék raktáron van, elérhető
Szállítási költség:
990 Ft (magyarországi kiszállítás)
15 000 Ft felett ingyenes
Garancia:
Próbáld ki bátran! Garancia
Visszafizetjük az árát, ha elégedetlen vagy.
Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat
Kiszállítás, raktárkészlet:
Műszaki kérdések, infók:

Bővebben

Söröskupak kilövő

Söröskupak kilövő

 

A sörözés egyik fontos eleme a kupak. Ez védi meg drága nedűnket a külvilágtól. Elégedettséggel tölt el, mikor a nyitóval felfeszíted, majd az üveg tetején összegyűlt szén-dioxid a kis nyíláson kitör és jellegzetes ciccenő hanggal jutalmaz meg. Ezek után már csak maga az ital ad élvezeti értéket. De ez most megváltozott. A kupak nem nyűg többé, amit gyorsan ki kell dobni, hiszen ez a söröskupak nyitó-kilövő begyűjti a kupakot, amit utána bárhová kilőhetünk, megmutatva ezzel a nagyvilágnak, hogy bizony mi megnyitottuk aranyló itókánkat. Lődd a kukába! Rendezz célba lövő versenyt! Lődd ki vele a villanyt, hogy utat adjon a diszkógömbnek....indulhat a szórakozás!!!

A csomag tartalma:
1 x söröskupak kilövő

Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1. helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt az info@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!