10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Söröskupak kilövő

Cikkszám:   D-BEER-001
-39%
A szállítási díjat a kosár oldalon kalkuláljuk.

Elérhető fizetési módok:
utánvét
Készlet
Ez a termék megszűnt.
Garancia:
Próbáld ki bátran! Kérdés nélkül visszafizetjük az árát (30 napig)
Kérdésed van?
Kérdésed van?
hello@kutyubazar.hu
Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat

Bővebben

Söröskupak kilövő

Söröskupak kilövő

 

A sörözés egyik fontos eleme a kupak. Ez védi meg drága nedűnket a külvilágtól. Elégedettséggel tölt el, mikor a nyitóval felfeszíted, majd az üveg tetején összegyűlt szén-dioxid a kis nyíláson kitör és jellegzetes ciccenő hanggal jutalmaz meg. Ezek után már csak maga az ital ad élvezeti értéket. De ez most megváltozott. A kupak nem nyűg többé, amit gyorsan ki kell dobni, hiszen ez a söröskupak nyitó-kilövő begyűjti a kupakot, amit utána bárhová kilőhetünk, megmutatva ezzel a nagyvilágnak, hogy bizony mi megnyitottuk aranyló itókánkat. Lődd a kukába! Rendezz célba lövő versenyt! Lődd ki vele a villanyt, hogy utat adjon a diszkógömbnek....indulhat a szórakozás!!!

A csomag tartalma:
1 x söröskupak kilövő

Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1 helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot, vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt a hello@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!

A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó. Ez a KütyüBazár!