• Szúnyogháló napernyőre
  • Szúnyogháló napernyőre
  • Szúnyogháló napernyőre
Nem kell többé rovarcsípéstől szenvedned
Cipzárral egyszerűen és gyorsan zárhatod
Alsó részébe vizet tölthetsz, így szeles időben is véd a bogaraktól

Csípett már meg szúnyog? Biztos vagyok benne, hogy igen. Rendkivül rossz a napokig tartó viszketés. A napernyőre szerelhető szúnyoghálónak köszönhetően nem kell többé attól félned, hogy az esti baráti beszélgetést megzavarják a rovarok. A legtöbben csak akkor kezelik a problémát, ha már bekövetkezett, de te légy előrelátóbb a többségnél és előzd meg a bajt. Ne utólag vásárolj drága kenőcsöket, amik csökkentik a viszkető érzést. Gondolkodtál már rajta, hogyan akadályozd meg a csípéseket? Biztos megfordult a fejedben, hogy valahogy ki kellene írtani a szúnyogokat. De, hát mégis csak élőlények és rengeteg is van belőlük, ez nem kivitelezhető. Én is sokáig törtem a fejem a megoldáson. Nyaranta rengeteg szúnyog csíp meg kellemes, esti beszélgetések során és emiatt mindig kényelmetlenül érzem magam. Eleinte kételkedtem benne, hogy ez megoldást jelent a problémáimra, de miután kipróbáltam már tudtam, hogy véglegesen is be kell szerezzek egyet. Akkor este nem csíptek meg a szúnyogok így sokkal felszabadultabb lehettem, végre nem a viszketésre és a bogarak elkergetésére kellett koncentrálnom.

Most végre lehetőséged nyílik kipróbálni, hogy milyen egy rovarcsípés nélküli világban élni! Ne szalaszd el, élj vele, sokkal felszabadultabb leszel a nyári, esti beszélgetések során.

Hasznos tudnivalók:

Biztosan azt gondolod, hogy jó, rendben, megvéd a szúnyogoktól, de hogy kerüljem el, hogy, amikor a barátaim átjönnek beszélgetni és leülnek a szúnyoghálóval körbevett napernyő alatti székekre mindeközben ne jöjjenek be a szúnyogok is? Egyszerűbb a válasz, mint hinnéd, ez a termék cipzárral zárható, így rendkívül gyorsan kizárhatod a nem kívánatos szúnyogokat. Le merem fogadni, hogy a következő kérdésed pedig az, hogy: és mi történik akkor, ha fúj a szél? Erre is választ kapsz, ha ránézel a következő képre. Az elsó részét feltöltheted vízzel, így a szél sem fog megakadályozni abban, hogy szúnyogcsípés mentesen beszélgess a barátaiddal. 

Áttetsző, könnyű anyagból készült.

A napernyőre szerelhető szúnyogháló tulajdonságai:

  • Méret: felső mérete 2,7 m, alsó mérete 2,8 m, magassága 2,18 m
  • Szín: áttetsző
  • Anyaga: 100 % dacron
  • Súly: 1,2 kg
  • Cipzár a kényelmes mozgáshoz
  • vízzel tölthető alsó rész, a szél ellen

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db napernyőre rögzíthető szúnyoghálót
MODUL JAVÍTÁS ALATT

Szúnyogháló napernyőre

Cikkszám: HL-026

7 990 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions