10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó készülék

Cikkszám:   EK-036 Készlet:
Előrendelhető
Bruttó ár:
3 800,00 Ft
3 800,00 Ft

Vásárold meg nyugodtan!
Ha nem tetszik, 30 napig visszafizetjük az árát!

Bruttó ár:
3 800,00 Ft
A szállítási díjat a kosár oldalon kalkuláljuk.

Elérhető fizetési módok:
utánvét
Készlet
Előrendelhető
Garancia:
Próbáld ki bátran! Kérdés nélkül visszafizetjük az árát (30 napig)
Kérdésed van?
Kérdésed van?
hello@kutyubazar.hu
Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat

Bővebben

Kutyariasztó, ultrahangos kutyariasztó készülék

Hasznos eszköz agresszív kutyák ellen.
Kutyakiképzéshez hasznos.
Kutyatámadás kivédéséhez ajánlott.

Te is félsz a harapós kutyáktól? Az ultrahangos kutyariasztó készülék könnyen használható harapós kutyák elriasztására, illetve kiváló segédeszköz kutyakiképzéshez is.

Olyan frekvencián működik a készülék, melyet te már nem hallasz, viszont a kutyák még igen. Zseblámpaként is használhatod. Ha túrázni indulsz, vidd magaddal ezt az eszközt.

Hasznos tudnivalók:

Kutyariasztó használata:

A készüléket használhatod zseblámpaként is, ekkor a kapcsolót told első állásba (Light), majd tartsd nyomva a készüléken található „ On” feliratú gombot.

Ha kutyakiképző funkcióban kívánod használni a kutyariasztót, akkor told a kapcsolót középső állásba (Train), fordítsd a készüléket a kutya irányába, majd nyomd meg az „On” gombot.

Ha kutyariasztó funkcióban kívánod használni a készüléket, akkor told a kapcsolót hátsó állásba (Chaser), fordítsd a készüléket a kutya irányába, majd nyomd meg az „On” feliratú gombot.

Figyelem!

A készüléketkutyariasztásra csak akkor alkalmazd, ha a kutya támadó szándékkal elindul feléd. A folyamatot megszakítva, szakaszosan kell használni a készüléket a támadás elhárítására.

A kutyariasztó használata nem jelent 100%-os garanciát arra, hogy egy támadó kutyát biztosan meg lehet vele fékezni.

Ezzel az eszközzel az átlagos kutyákat valóban el lehet tántorítani a támadó szándéktól, meg lehet futamítani, s még a nagyon vad, agresszív kutyákat is legalább időleges megtorpanásra lehet késztetni.

Azonban azokra a kutyákra, amelyek ugyan ugatnak, de támadni nem áll szándékukban, hanem pl. csak egy kerítés mögül a területüket védik, legtöbbször csak minimális hatással van. A saját kutyára pedig gyakorlatilag semmilyen hatással sincs, ugyanis a jószág nem lépett fel támadólag, s azt sem gondolja, hogy a gazdája bántani szeretné őt. Ilyenkor általában annyit tapasztalhatunk, hogy a kutya behúzza fülét-farkát, mozgása lelassul, s legfeljebb csak arrébb somfordál. Fontos még megjegyezni, hogy a süket, illetve nagyothalló kutyák ellen az ultrahangos kutyariasztó gyakorlatilag hasznavehetetlen, ugyanis a kutya egyszerűen nem képes meghallani azt az őt irritáló, magas frekvenciájú hangot, amelyet a kutyariasztó készülék kibocsájt.

A kutyariasztó tulajdonságai:

  • Mérete: 130 x 40 x 22 mm
  • Súlya: 98 gramm
  • Frekvencia: 25KHz
  • Tápellátás: 9V elem (az elem nem tartozék)
  • Kb. 10m hatótáv
  • Ledes világítás (lámpa) éjszakai használatra.
  • Ulrahangos kutyakiképző funkció (világító ledekkel).
  • Ultrahangos kutyariasztó funkció (villogó ledekkel).


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Ultrahangos kutyariasztó készülék

Vásárold meg nyugodtan!
Ha nem tetszik, 30 napig visszafizetjük az árát!

Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1 helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot, vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt a hello@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!

A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó. Ez a KütyüBazár!