Soha többé nem kell a sötétben tapogatóznod!

Gondolj csak bele: az életben hányszor kell szembenézned olyan helyzetekkel, amikor a vaksötétben kell kitalálnod, hogy mit és hol találsz meg? Ezek a szituációk sajnos nem csak bosszantóak, hanem adott esetben akár veszélyesek is lehetnek. Mit szólnál hozzá, ha mutatnánk valamit, aminek a segítségével búcsút inthetnél az ehhez hasonló kellemetlenségeknek?

Tapogatózás a lépcsőházban a villanykapcsoló után, éjszakai botorkálás a fürdőszoba felé, a zárba passzoló kulcs keresgélése a bejárati ajtónál. Ugye, hogy neked ismerősek ezek a helyzetek? És a szanaszét felejtett dolgokban botladozást vagy a bútorok szélébe akadó kislábujj okozta kínkeserves fájdalmat megtapasztaltad már? Minden bizonnyal…

Ha nem szeretnéd vagy nincs lehetőséged felkapcsolni a villanyt, akkor sem kell teljes sötétségben megoldanod a „rejtéjeket”, és orosz rulettet játszva bóklászni az éjszakában. Létezik ugyanis egy sokoldalú kütyü, ami a legnagyobb feketeségben is képes irányt mutatni neked.

Látni szeretnél? Nincs szükséged áramra!

A világító dekorcsík éppen annyi világosságot biztosít a számodra, amennyi az éjszakai ténykedéseidhez szükséges. Ha nem szeretnéd, hogy WC-re menet kimenjen az álom a szemedből, vagy elkerülnéd, hogy a lámpa kapcsolgatásával felverj másokat, akkor megtaláltad a tökéletes segítőtársat!

Már biztosan találkoztál olyan vészjelző táblákkal (például irodaépületekben vagy mondjuk a moziban), amik korom sötétben is mutatják a menekülési útvonalat. Ezzel a kütyüvel éppen ilyen hatást érhetsz el. A hosszú szalagból olyan szeleteket vághatsz le, amilyeneket csak szeretnél, ráadásul szinte bárhová rögzítheted. A kétoldalú ragasztónak hála semmilyen plusz kiegészítőre nem lesz szükséged a csíkok ragasztgatásához.

Mindössze 20-30 perc nap- vagy lámpafényre lesz szükséged a teljes töltöttség eléréséhez. Amennyiben ezt biztosítani tudod a szalagok számára, 10-12 órán keresztül számíthatsz a vibrálásukra.

A biztonság mindenek előtt!

A dekorcsíkokat nem csak iránymutatásra, hanem a balesetek megelőzésére is használhatod. A lépcsők széleire ragasztva mindig tudni fogod, hogy hová tedd a lábaidat, csúszásgátló felületének hála pedig az eleséstől sem kell tartanod.

Szeretnéd, hogy a lakásodban mindig világítson egy energiatakarékos fényforrás? Feltűnővé tennéd a bringád vagy a fellépő ruhád? Esetleg gyermeked hálószobáját varázsolnád különlegesebbé neon szalagokkal? A világító dekorcsík az ideális választás!