Rettegjetek moncsicsik, megérkezett markoló maki!

Ki ne emlékezne a 80-as években Magyarországra is berobbanó szőrmókra, aki néhány év alatt az egész világot meghódította? Rengeteg háztartásban még most is megbújik egy-egy ilyen barna apróság – ha máshol nem, a padláson vagy a megunt játékok között a szekrény mélyén. A szuperhősök, számítógépes játékok és színes-szagos babák világában egy moncsicsinek már nem sok esélye van labdába rúgni, de létezik egy kismajom, akivel még most is garantált sikert érhetsz el!

Minden gyermek életében vannak olyan játékok, amik kiemelt helyet foglalnak el a szívükben. Régen ennek a címnek a megszerzéséhez elegendő volt egy aranyos pofijú plüss vagy egy divatosan öltöztethető baba, manapság azonban ennél többre vágynak az apróságok – az ingerküszöb ugyanis sokkal feljebb kúszott.

Majmol a gyerek? Ne csodálkozz rajta!

A technika robbanásszerű fejlődése a játékgyártókra is hatással van, és mindannyian arra törekednek, hogy különleges funkciókkal ruházzák fel portékájukat. Egy különleges kismajom is ennek a gondolatmenetnek az apropóján látott napvilágot.

Manapság már nem elegendő, hogy valami aranyos vagy gombnyomásra hangot ad ki, fontos, hogy a gyermek kapcsolatba léphessen vele. A markoló maki ezt az igényt tökéletesen kielégíti. Elbűvölő pofijával figyeli gyermeked minden mozdulatát: különböző reakciókat ad hajának megsimítására, tenyereid összecsapására vagy ha a kunkori farkánál fogva fellógatod. Arcának megfújására puszit dob, fejének megnyomását pedig egy vicces meglepetéssel jutalmazza.

Az interaktív apróságot kék és rózsaszín árnyalatban is beszerezheted, így kisfiadnak és kislányodnak egyaránt örömet okozhatsz vele. Húzzátok rá az ujjatokra, lógassátok fel egy faágra vagy fektessétek be az ágyatokba. A apró majmócát bárhová magatokkal vihetitek, mosolyt fog csalni az arcotokra.

Vége a játékidőnek? Itt az ideje ágyba bújni!

A maki annyira a gyermeked szívéhez nőtt, hogy nem akar nélküle lefeküdni? Nincs ezzel semmi gond! Ringassátok álomba a markoló apróságot, és nem zavarja majd meg az éjszakátokat. Reggel pedig folytatódhat tovább az önfeledt szórakozás.

Moncsicsi már lehet, hogy nem hozza lázba a gyerekeket, de markoló maki nem fog csalódást okozni!