Ha a virágaid beszélni tudnának, ezt kérnék tőled!

A feledékenység mindannyiunk életét végigkíséri, ennek pedig általában növényeink isszák meg a levét. Egy pohár vizet minden bizonnyal szívesebben felhörpintenének, de éppen ez az, amit sok esetben nem akkor és nem akkora mennyiségben kapnak meg, ahogy az szükséges lenne a számukra. A memóriád javításában nem tudunk segíteni, de ismerünk egy apró segítőtársat, aki szívesen átvállalná tőled a szakszerű öntözés feladatát.

Nehezen találni olyan lakást, ahol ne lenne legalább egy kókadozó virágszál az egyik szobában. Sokkal jellemzőbb azonban, hogy minden helyiségben több növény is díszíti a környezetét, és biztosítja a friss levegőt. Hogy milyen állapotban vannak, az viszont már nem mutat ennyire egységes képet.

Amennyiben szeretnéd elkerülni, hogy száraz kórókkal legyen tele az otthonod, vagy minden héten ki kelljen dobnod a halálba menekülő növényeket, akkor kérj szakszerű segítséget! Neeem, nem egy kertészre céloztunk. Annál létezik egy sokkal költséghatékonyabb és kényelmesebb megoldás.

Aki a virágot szereti…

…rossz ember nem lehet. Valóban így szól a mondás, de mi nem erre gondoltunk. Aki ugyanis a virágot szereti, annak szerintünk érdemes beszereznie legalább egy csomagot az automatikusan csepegtető öntözőszondákból.

Hogy miért mondjuk ezt? A válasz pofon egyszerű. A feledékenységedet bizonyára Te sem tudod levetkőzni, de a kütyü beszerzésével legalább a virágaidnak nem kell emiatt szenvedniük. A földbe szúrható, és szabályozható vízadagolóval ellátott szerkezet ugyanis napokig biztosítja növényeid számára a tápanyagot. Ráadásul végre értelmet adhatsz a kiürült palackjaidnak is: ezek szolgálnak majd víztartályként.

Utazni készülsz? Semmi ok az aggodalomra!

Virágaid éppen olyan állapotban várnak majd vissza, ahogyan elbúcsúztál tőlük. Ehhez pedig se a rokonságot, se a szomszédokat nem kell riadóztatnod, hiszen a segítségük nélkül is nedvesen tarthatod a növényeid talaját. A csepegtető készülék hosszú időn keresztül és egyenletesen adagolja majd az életet jelentő folyadékot (ha nagyon hosszú ideig leszel távol, érdemes egy nagyobb palackot becsavarni víztartályként).

Ne sajnáld, hogy nem beszélnek hozzád a növényeid, az automatikus csepegtető öntözőszondák pontosan tudják, hogy mire van szükségük! Bízd rájuk az öntözést!