10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

6 Kütyü a tökéletes kerti partihoz

A nyárban rengeteg dolog van, amit imádunk. A késő esti sötétedést, a meleg éjszakákat, a medencés bulikat, a fesztiválokat és természetesen a kerti grill partikat. Hiszen mi lehetne jobb egy csillagos ég alatt eltöltött vacsoránál, amit ráadásul mi magunk készítünk el? Még ha nem is vagyunk mesterszakácsok, de akkor is jobban esik az étel, ha tudjuk, hogy mi magunk sütöttük bele szívünk-lelkünk.

A kerti partik összeszervezése egyáltalán nem kis feladat. Rengeteg apró részletre kell oda figyelni, hogy minden tökéletesen menjen és a vendégek is jól érezzék magukat. Szeretnénk pár terhet levenni a válladról és adni egy-két tanácsot, mik azok a Kütyük, amik segítségedre lehetnek a tökéletes grill parti megszervezésében. Ezek után a jó hangulat pedig már garantált lesz.

Grill BBQ Mat tapadásmentes grillsütő lap

A grill partik kardinális része az étel, hiszen első sorban mindenki enni megy. Ha meghívnak egy késő esti vacsorára, általában előtte direkt nem eszel semmit, hiszen úgy számolsz, hogy majd úgy is lesz ott bőségesen kaja. Viszont ha mindent sikeresen odaéget a házigazda, elég kellemetlen helyzetek tudnak előállni.

Jobb, ha ezt már rögtön az elején megelőződ. Ne járj te is úgy, hogy egész nap olcsó Tescós chipsszel kell etetni a vendégeket, mert a húsok mind oda lettek. A tapadásmentes teflon sütőlap nagy segítségedre lehet, akár húst, akár zöldségeket akarsz grillezni. Mint ahogy azt a neve is mutatja, nem fog oda ragadni az étel, így nehezebb is lesz odaégetned a vacsorát.

Digitális húshőmérő

Ha szeretnél tényleg biztosra menni a húsokkal kapcsolatban és se nem túl sütni, se nem nyersen hagyni nem akarod, akkor szerezz be egy digitális húshőmérő. Ennek segítségével könnyen meg tudod állapítani a húsok állapotát és fel tudod mérni a helyzetet, hogy mégis meddig kell még sütnöd ahhoz, hogy finom és ínycsiklandó legyen.

Frissítő vízpermet, párakapu

A nyári éjszakák alapból nagyon melegek tudnak lenni, hátha még a grillsütő is fűti a teraszt. Viszont nem kell beletörődni, hogy az elviselhetetlen meleg teljesen hazavágja a hangulatot. Igaz, szabadtéri klíma üzemeltetése elég bajos lenne, de vannak más alternatív megoldások is.

Például, ha körbe felszerelsz egy párakaput, a vízpermet segítségével jelentősen le tudod hűteni a környezetedet. Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy minden vízben fog tocsogni majd, hiszen a kapu finom vízpermetet szór csak maga köré, ami szinte észrevétlenül illan el a levegőben, kellemes hűvöset hagyva maga után.

Multifunkciós zöldség aprító

A grillezés kihagyhatatlan része a grillezett zöldségek és saláták. Ha viszont már te is rettentően unod felszeletelni a kisebb hadseregre valónyi zöldségmennyiséget, akkor ezt a multifunkciós zöldség aprítót neked találták ki.

Használata végtelenül egyszerű és gyors. Nem kell ezek után azzal bíbelődnöd, hogy paradicsomokat és uborkákat karikázz. Csak helyezd be a késeket – annak megfelelően, hogy épp milyen formájúra és méretűre kívánod szeletelni a zöldségeket – és hipp hopp kész is van.

Biztos, hogy hű társad marad a későbbiekben is a konyhában, mert bárhova kell zöldséget aprítani, ezzel a kis készülékkel másodpercek alatt elkészülhetsz vele.

Burgonya spirálozó

Te is imádod a spirálos burgonyákat, de csak a vásárokban van lehetőséged rá enni? Hát pedig nem olyan nagy ördöngösség megcsinálni. Csak rá kell helyezni a meghámozott krumplit a spirálozóra és tekerni párat rajta, majd kisütni és már lehet is csemegézni.

Ugye, hogy nem hangzik rosszul? A haverok meg biztos odáig lennének ezért a gyorsan elkészíthető előételét, amíg a húsokra vártok.

Jégtartályos italadagoló

A kerti partik elengedhetetlen kelléke a sör. Ezzel szerintem mind egyet értünk, hiszen egy fülledt nyári éjszakán van jobb program a sörivásnál? Igen! A grillezés, miközben sört isztok.

Viszont, ha szeretnél valami extrémet a partira, ami biztosan lenyűgözni a haverjaidat, akkor egy sörös italadagoló biztos tuti siker lesz. A beépített jégtartálynak köszönhetően folyamatosan hidegen tartja az italt és a kis csapjával az alján teljesen olyan érzetet ad, mintha ti magatok csapolnátok a sört. Otthon. Hát kell még ennél több?

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is! ;-)