• Szilikon Körömnyomda
  • Szilikon Körömnyomda
  • Szilikon Körömnyomda
  • Szilikon Körömnyomda
  • Szilikon Körömnyomda
  • Szilikon Körömnyomda
  • Folyton keresed, kutatod, hogy milyen legyen az új körmöd? Sehol sem találsz érdekes mintákat? Már mindet kipróbáltad? Nem akarsz olyan körmöket, mint amit mindenki másnak is van?
    A különleges dolgokat szereted, még akkor is, ha a körmödről van szó?  

    Akkor most jól figyelj, mert ilyet még biztos nem láttál! A Szilikon Körömnyomdával különleges 4D körmöket készíthetsz. A végeredmény olyan akár egy mestermű. Egyedülálló, páratlan és csodaszép. Ilyen körmöket biztos, hogy nem látsz minden második hölgy társadon.

    Ha Te szeretnél a legszebb körmök birtokában lenni, akkor bökj a kosár gombra, Mi pedig házhoz visszük Neked a legtutibb körmös kütyüt: A 4D Szilikon Körömnyomdát!

    Hasznos Tudnivalók:   

    Egy csodaszép műköröm nemcsak kihangsúlyozza a megjelenésed, de önbizalmat is ad. A Szilikon Körömnyomda, pedig hozzásegít téged ehhez.

    Használd a 4D Szilikon Körömnyomdát az otthonod kényelmében! A Körömnyomdát a kezedben tartva nem feltétlen muszáj elmenni a körmösödhöz, ha szép körmöket szeretnél.

    Te magad is képes leszel arra, hogy olyan körmöket készíts, akár egy profi körmös. 15- féle, különböző nyomatot készíthetsz a nyomda segítségével, ahogy a képeken is láthatod.

    Mutatjuk hogyan:

    Válassz egy sűrűbb, keményebb zselét, amit rákensz majd a körmödre. Fontos, hogy sűrű, kemény zselét használj, különben nem lesz szép a végeredmény. Ha a zselét felvitted a körmödre válassz egy tetszőleges mintát a körömnyomdából fogd meg a körömnyomdát és nyomd bele a zselébe, majd emeld fel a nyomdát a körmödről.

    És kész is van a körmöd. Ha színes körmöt szeretnél készíteni, akkor válassz színes zselét. Vagy ecseteld ki a körömnyomdát kedvenc színező porod segítségével és csak utána nyomd rá a nyomdát a zselére.

     
    A Szilikon Körömnyomda Tulajdonságai:

    Anyaga: szilikon

    Mérete: 8.2cm x 14cm

     

    Mit rejt a terméked doboza?

    1db Szilikon Körömnyomdát

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Szilikon Körömnyomda

Cikkszám: KBS-523

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
3 590 Ft
 Előrendelhető
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
3 590 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions