• TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra
  • TW64 bluetooth-os okosóra

A Te stílusod, a Te életed a csuklódon
A digitális generáció számára tervezett TW64 bluetooth-os okosóra a vidámságot és funkcionalitást kombinálja. Kiváló társ az aktív közösségi életben. Az értesítések azonnal megjelennek, észrevétlen hozzáférést biztosítva a legfontosabb üzenetekhez és hívásokhoz.

A TW64 bluetooth-os okosóra figyelmeztet a bejövő hívásokra, e-mailekre, közösségi médiás üzenetekre, mint a Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram.

A TW64 bluetooth-os okosóra OLED kijelzővel ellátott készülék. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egyszerre esztétikus, és tökéletesen illeszkedik a csuklóra. A TW64 bluetooth-os okosóra olyan készüléket testesít meg, mely megállja a helyét bármilyen körülmények között, ezért tökéletes társ edzés közben.

A különböző színű és változatos mintázatú karpántok egyben divatos kiegészítők, így válik a TW54 bluetooth-os okosóra ruhatárad szerves részévé. Továbbá ízlésed szerint választhatsz a változatos háttérszínek, hátterek, és óra kijelző stílusok közül.

A TW64 okosóra segítségével minden okostelefonra érkező értesítést megtekinthetsz. Miután szinkronizáltad TW64 készüléked okostelefonoddal, a mobilkészülékre érkező jelzések és értesítések azonnal továbbítódnak a TW64-re. A valósidejű értesítések egyszerű, plusz használhatóságot kínálnak, különösen, amikor épp úton vagy.

A TW64 bluetooth-os okosórával soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a TW64 bluetooth-os okosóra, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja.

okosóra

Tulajdonságok:

- stopper
- alvásfigyelő
- Bluetooth 4.0
- lépésszámláló
- kamera vezérlés
- automatikus szinkronizáció
- színek: fekete, kék, narancssárga, zöld
- méret: 242 x 20 mm

Csomag tartalma:
- TW64 bluetooth-os okosóra
- töltőkábel


MODUL JAVÍTÁS ALATT

TW64 bluetooth-os okosóra

Cikkszám: IPM-TW64

10 990 Ft
 Válassz a variációk közül
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions