• Wheel Up Kerékpáros vízálló telefon
  • Wheel Up Kerékpáros vízálló telefon
  • Wheel Up Kerékpáros vízálló telefon
  • Wheel Up Kerékpáros vízálló telefon
  • Wheel Up Kerékpáros vízálló telefon
Több időt töltesz kétkeréken, mint sétálva?
Szükséges lenne, hogy tekerés közben is elérhető legyél?
Egy megbízható tokot keresel, ami eső- és porálló, így megvédi telefonod menet közben?

Újra itt a jó idő, és örülsz, hogy végre felpattanhatsz a bicajra? Minél több időt töltesz kétkerekűdön, annál nagyobb szükséged lesz rá, hogy elérhető legyél, vagy éppen tájékozódj. Ilyenkor nyilván a mobilod vagy GPS-ed sem hagyod otthon. Ezzel a vízálló kerékpáros mobil és GPS tokkal megvédheted készüléked a nedvességtől, portól, karcoktól, ütés által okozott sérülésektől és a belső meghibásodástól. A kormányra rögzített gömbcsuklós felfogatásnak köszönhetően 360°-ban állítható a pozíciója, amellyel a telefont vízszintes vagy függőleges állásba is teheted.

Ideális a GPS és térkép programok használatához, ugyanis a szerkezet dőlésszöge állítható, hogy menet közben a számodra legkényelmesebben legyen. A tok tartós, erős és rezgéselnyelő anyagból készült, továbbá eső- és porálló is egyben. Az átlátszó „ablakon” keresztül használható a telefon érintőképernyője, így nem kell kivenned akkor sem, ha bejövő hívásod van, vagy egyéb felületet kezelnél. A kormányra rögzített bilincs stabilan tartja a készüléket, nem kell aggódnod, hogy esetleg egy nagyobb döccenőnél lába kél a készülékednek.

Hasznos tudnivalók:

Biciklik és motorkerékpárok kormányára is könnyedén felszerelhető. A kormányra rögzített bilincs stabilan tartja a készüléket, védi a szennyeződésektől és egy esetleges erős eső sem tesz kárt a telefonodban. Gömbcsuklós felfogatásának köszönhetően 360°-ban állítható, ideális GPS használatához is. Az átlátszó „ablak” segít, hogy menet közben kezelhesd a készüléked. A tok hátulján egy karika található, aminek a segítségével akár nyakba is akaszthatod.

A Wheel Up kerékpáros vízálló telefontok tulajdonságai:

  • Mérete: 15 x 24 cm hosszú.


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Kerékpáros vízálló telefontok.

 

 

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Wheel Up Kerékpáros vízálló telefon

Cikkszám: I-KVT-118

8 390 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions