10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog
 • KÖVETSZ MINKET?

  ITT AZ IDEJE, HOGY MEGAJÁNDÉKOZZUNK!


  Webáruházunk születésének első pillanatától arra törekszünk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a termékeinkkel, és Magyarországon bárki beszerezhesse a nagyvilág legújabb, leghasznosabb és legizgalmasabb kütyüit. Ezen a téren úgy látszik, hogy jó úton haladunk, hiszen a KütyüBazár évek óta, sorozatban nyeri el az Ország Boltja népszerűségi díját. Most eljött az idő, hogy hűségetekért cserébe mi nyújtsunk át Nektek valamit…

  DÍJAZZUK, HOGY ODAFIGYELSZ RÁNK!

  Úgy döntöttünk, hogy azokat a vásárlóinkat, akik aktívan követnek bennünket, minden hónapban egy exkluzív ajándékkal lepjük meg – ez lehet egy kihagyhatatlan kedvezmény, egy 1+1-es akció, egy ingyen szállítási lehetőség vagy akár egy ajándék kupon is.


  HOGY MIT KELL EHHEZ TENNED?


  Mindössze annyit, hogy feliratkozol valamelyik kommunikációs csatornánkra (amennyiben már korábban megtetted, semmilyen teendőd nincs), és nyomonköveted a történéseket. A hasznos információk mellett áprilistól havonta egyszer egy meglepetés landol majd a postafiókodba vagy a Facebook üzeneteid közé.
  1 VAGY 2 AJÁNDÉK? CSAK RAJTAD MÚLIK!

  Amennyiben hírlevelünk mellett messenger üzeneteinkre is regisztrálod magad, 1 hónapon belül 2 ajándékkal lepünk meg! Bizony, mindkét feliratkozást más meglepetéssel jutalmazzuk, ezért érdemes mindkét listára felkerülnöd.


  Nagyon örülünk, ha úgy döntesz, hogy csatlakozol a kütyürajongók táborához, és mindent megteszünk majd annak érdekében, hogy hasznos információkkal, kihagyhatatlan kedvezményekkel és különleges meglepetésekkel halmozzunk el!