Rólunk GYIK Blog

Tanulást segítő programozható robot

Bruttó ár:
19 990,00 Ft
Cikkszám:
I-ABI-108
Szállítási információ
Előrendelhető
Szállítási költség:
0 Ft (magyarországi kiszállítás esetén)
Garancia:
Próbáld ki bátran! Garancia
Visszafizetjük az árát, ha elégedetlen vagy.
Választék / extrák:
 • https://kutyubazar.hu/media/catalog/product/h/t/htb17qrjk4ti8kjjsspiq6zm4fxas_1.jpg
  A termék raktáron van, hamarosan feladjuk a csomagot.
 • https://kutyubazar.hu/media/catalog/product/1/_/1_2.jpg
  A termék raktáron van, hamarosan feladjuk a csomagot.
19 990,00 Ft

Tetszik a Kütyü? Lájkold! ➔

Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat
Kiszállítás, raktárkészlet:
Műszaki kérdések, infók:

Bővebben

Tanulást segítő programozható robot

 

 

Lepd meg gyermekedet egy saját robottal!
Szoftverének köszönhetően, interaktívan tanítja az angol nyelvet.
Tapasztaljátok meg a következő generációs játékokat még ma.
Ezt a remek kütyüt programozni is lehet, így a felnőtteknek is szórakoztató lehet.Láttál már olyan filmet, amiben a gyereknek egy robot volt a legjobb barátja? Ha igen, akkor sejted, hogy miről beszélünk. Ha el sem tudod képzelni, akkor pedig érdemes tovább olvasnod ezt a szöveget. Képzelj egy olyan programozható robotot, aminél egybeforrott az interaktivitás, szórakoztatás és tanulás szavak. Egyedi szoftverének köszönhetően, mozogni, sőt akár táncolni is képes. Hatékonyan és szórakoztatóan taníthatja gyermekedet az angol nyelv alapjaira, és akár komplett történeteket is elmesélhet angolul. Ezzel fejlesztve csemetéd angol szókincsét. De ha ez még mindig nem lenne elég, akkor programozhatod, így azokat a mozdulatokat fogja elvégezni, amiket te kitaláltál neki. Ha nem szeretnéd ilyen keretek közé szorítani ezt az aranyos kütyüt, akkor játsz le neki valami zenét és elkezd táncolni rá. Ha sokáig nem foglalkozol vele, unatkozni fog és jelezi, hogy hiányolja a társaságodat. Kütyüimádó kicsiknek és nagyoknak tökéletes termék!

Hasznos tudnivalók:

Ez a szuper kütyü gyakorlatilag végleten sok lehetőséggel bír a programozás révén, úgyhogy ha éppen állsz keress valami ülőhelyet és helyezd kényelembe magadat. Mert egy biztos, nem egy perc lesz elolvasni az összes lehetőséget, amivel ez a robot bír. De ne aggódj, egyáltalán nem lesz bonyolult. Kezdjük az alapokkal a kütyü egy távirányítóval érkezik, amivel irányíthatod, hogy merre járjon továbbá azt is, hogy éppen milyen arckifejezése legyen. Hiszen egy ilyen remek robothoz már arckifejezés is jár. A következő lépés a telefonos applikáció feltelepítése, amelyben nagy segítségedre lesz a használati utasítás. Azon található lesz egy QR kód, amelyet beolvasva könnyen feltelepítheted az alkalmazást. Ahhoz, hogy a telefonod tudjon kommunikálni a robottal be kel kapcsoljad a bluetoothot és párosítanod a kütyüvel. Ha ez megtörtént a kütyü elérte a teljes potenciálját. Az applikációban három fő menü található. Az elsőben található a tanulás segítő funkciókat és előre telepített mozgásokat találsz. A második menüben található a mozgás irányító menü. Itt olyan funkciók is elérhetővé vállnak, amik a távirányítónál hiányoznak. A harmadik lehetőség pedig a programozás. Itt te állíthatod be, hogy miket csináljon a robot a 4 csúszka segítségével. Ha felvettél egy pozíciót a „+” jel segítségével adhatod hozzá a mozgásához. A sebességét is tudod változtatni az adott mozgásnak, a jobb lent található kilométeróra szerű ikon segítségével. A Play gombbal pedig láthatod, hogy eddig milyen egyedi mozgásokat hoztál létre. Jelenleg ezeket nem lehet elmenteni, azonban későbbi frissítésekkel ez a funkció elérhetővé vállhat.

A Tanulást segítő programozható robot tulajdonságai:

 • Akkumulátor: 3.7V 800mAh
 • Töltés: USB-n keresztül
 • Töltési idő: 90 perc
 • IOS és Android kompatibilis az alkalmazás
 • Mérete: 90.6x107.5x5.65


Mit rejt a termék doboza?

 • 1 db Tanulást segítő programozható robot
 • 1db Töltőkábel
 • 1db Távirányító
 • 1db Használati utasítás

 

 

Tetszik a Kütyü? Lájkold!

Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a Kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1 helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot, vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt a hello@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!

A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó. Ez a KütyüBazár!

KütyüBazár.hu
KütyüBazár.hu