10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

 • Szeretnéd kézbe venni, mielőtt megvásárolnád?


  Akkor gyere el hozzánk! Találkozzunk az első KütyüBazár boltban, amit miattad nyitottunk meg. Az volt a célunk, hogy a saját szemeddel láthasd azokat a termékeket, amiket haza szeretnél vinni – meg tudd fogni, körbe tudd forgatni és lehetőséged legyen még közelebbről megvizsgálni őket.

  Az összes termékkategóriánk legnépszerűbb kütyüit is szemügyre veheted, és az újdonságokat is testközelből próbálhatod ki. Gyakorlatilag a webáruházunk legjavát gyűjtöttük Neked össze, így csak ki kell választanod a kedvenceidet, és már csomagoljuk is.


  Már megrendelted? Itt is átveheted!


  Nem szeretnéd az otthoni címedre rendelni a termékeket vagy nincs lehetőséged várni a futár kiérkezésére? A webáruházból rendelt kütyüidet a boltba is kérheted, így akkor veheted át a csomagot, amikor Neked a legalkalmasabb. Ráadásul a kiszállítás költségét is megspórolhatod!


  Kérdésed van? Mindent megválaszolunk!


  Valószínűleg benned is felmerülnek kérdések a kiszemelt kütyükkel kapcsolatban. Hogyan működnek? Mennyi garanciát vállalunk rájuk? Vannak-e hasonló termékek kedvezőbb áron? Felkészült kollégáink minden hétköznap szeretettel várnak, és rendelkezésedre állnak, hogy mindenre választ kaphass.


  Most kedvezményesen vásárolhatsz!


  Amennyiben feliratkozol messenger üzeneteinkre, 500 forintot elengedünk a következő vásárlásod végösszegéből. Érdekelnek a részletek? Kattints az alábbi gombra, iratkozz fel, és csapj le az ajándékunkra:


  Gyere, ismerkedj meg közelebbről velünk és legújabb kütyüinkkel! Parkolni a kijelölt helyen tudsz, a felsorolt járművekről pedig pont a bolt előtt lehet leszállni. Minden hétköznap szeretettel várunk!

  NYITVATARTÁSI IDŐ:

  - Hétfőtől-Péntekig: 09:00-18:00
  - Szombaton: Zárva
  - Vasárnap: Zárva

  ITT TALÁLSZ MEG BENNÜNKET: