Ne hagyd, hogy trutymóban tocsogjon a szappanod!

Kezet mosnál? A legjobb döntés, ha a hagyományos szappan mellett teszed le a voksod! Folyékony társainál alaposabb végeredményt érhetsz el a használatával, olcsóbban tudod beszerezni, ráadásul tovább is tart. Jogosan merül fel a kérdés: akkor vajon miért található egyre több háztartásban a nyomós változat?

A válasz egészen egyszerű: senki sem szereti a benedvesített szappan alatt kialakuló tócsát takarítgatni, és valljuk be, sokkal elegánsabb, ha egy adagolóból pumpálhatjuk a kéztisztítót. Igen, ezekkel teljes mértékben egyetértünk. Mi viszont ennek ellenére is a hagyományos változatra szavazunk. Tudod, hogy miért? Mert létezik egy kütyü, aminek a használatával elbúcsúzhatsz a máladozó trutymótól, és különleges módon tárolhatod a keményre préselt kézfertőtlenítőt.

Szappan + mágnes = tökéletes megoldás!

Igen, jól olvastad! Egy apró mágnes ugyanis csodákra képes. A falra rögzíthető mágneses szappantartó el fogja érni, hogy az egész család visszatérjen a hagyományos változathoz!

Hogyan? Pofon egyszerűen! Mindössze annyit kell tenned, hogy kézbe veszel egy szappant, fogod a kütyünek a kör alakú, mágneses részét, és belepréseled a kemény kéztisztítóba egészen addig, amíg egy szintbe nem kerül a felületével. Ezután a tartószerkezeten található ragasztó segítségével rögzíted a másik elemet az ideális helyre, összeilleszted a két részt, és voilá! Megszületett a tökéletes kézfertőtlenítő tároló.

Elhárultak a problémák! Válaszd a hatékonyabb megoldást!

Ezentúl semmi okod nem lesz a felesleges műanyag hulladékokat termelő folyékony szappan adagolókra és utántöltőkre költened. A drágább megoldás ráadásul ez esetben egyáltalán nem jobb, hiszen a hagyományos kézfertőtlenítő sokkal hatékonyabban távolítja el a szennyeződéseket, az izzadságmaradványokat és az elhalt hámszöveteket.

Viszlát nyomós változat, helló hagyományos! A falra rögzíthető mágneses szappantartóval nyugodtan visszatérhetsz a hatékonyabb, olcsóbb és környezetbarát tisztálkodószerhez!