Karcmentes autó egyetlen mozdulattal? Lehetséges!

El kell fogadni: karcmentes autó nem létezik. Olyan viszont igen, amin még tüzetes átvizsgálás után sem tudod megtalálni a városi közlekedés bosszantó nyomait. A legjobb az egészben pedig, hogy ennek az eléréséhez nincs szükség szakember segítségére!

Amennyiben az útpadkákat messziről elkerülöd, minden ajtónyitásra tudatosan odafigyelsz, és még véletlenül sem kapcsolod be száraz üveggel az ablaktörlőt, akkor rengeteg apró sérüléstől megóvhatod a járművedet. Minden igyekezeted ellenére azonban még így sem tudod elkerülni, hogy egy felpattanó kavics megkarcolja a motorháztetőt vagy egy nemtörődöm szomszéd rád nyissa az ajtót.

Ha körbejárnád az autódat, és összeszámolnád, hogy hány karcolás vagy kőfelverődés tarkítja a karosszériát, minden bizonnyal lesújtó végeredménnyel kéne szembesülnöd. Tudjuk, ebbe inkább jobb bele sem gondolni…de nem lehet mindig elhessegetni a problémát.

Megtörtént a baj? Ne idegeskedj!

Egy-egy új sérülés felfedezése általában hosszas szitkozódással jár, rosszabb esetben pedig akár az egész napodra rányomhatja a bélyegét. A karceltávolító toll mindezektől megkímél. A bajt nem tudja elhárítani, a keletkezett sérülést viszont hatékonyan orvosolja.

Csak végezz egy-két pumpáló mozdulatot a toll hegyével, hogy a fejrész magába igya a varázslatot előidéző folyadékot, majd mintha csak egy füzetbe írnál, ápold le a megkarcolódott felületeket. Előre szólunk, alig fogsz majd hinni a szemeidnek. A felületi sérülések úgy tűnnek majd el, mintha soha nem is tarkították volna a karosszériát.

Szeretnéd, hogy hű társad újra régi fényében tündököljön? Akkor itt az ideje harcba hívni a karceltávolító tollat!