Gyűlölsz vasalni? Nincs is rá szükséged!

Tudatosan vagy tudat alatt, de mindannyian arra törekszünk, hogy megjelenésünk ápoltságot tükrözzön. Akkor lehetünk ugyanis igazán magabiztosak, ha külsőnk is ezt sugallja. Hogy mire van ehhez szükség? Csak egy kis odafigyelésre (de az sem árt, ha bevetünk egy titkos fegyvert).

A ruha teszi az embert?

A közhelyekkel egyetérthetsz vagy a falra is mászhatsz tőlük, de be kell látnod, hogy mindegyiknek van alapja. Hogy a ruha teszi-e az embert, azt mindenki döntse el saját maga, az viszont tény, hogy megjelenéseddel befolyásolhatod a rólad kialakult képet. Tükrözheted vele társadalmi helyzeted, de az első benyomást is nagy mértékben meghatározza öltözeted.

Természetesen anyagi helyzetedtől is függ, hogy mit engedhetsz meg magadnak, az viszont pénztárcád méretétől független, hogy a választott ruháid milyen állapotban vannak. Egy olcsó felső is tükrözhet ápoltságot, és egy méregdrága nadrág is sugallhat igénytelenséget.

A foltos ruhadarabok mellett az egyik legkiábrándítóbb dolog, ha gyűrött az öltözeted – kimondottan igaz ez egy ünnepi eseményen. Kevesen vannak, akik örömmel izzítják be mosás után a vasalót, mégis neked is szükséged van erre a lépésre, ha tökéletes megjelenésre törekszel…kivéve, ha van otthon egy szárítólabdád.

Íme a gőzgombóc, ami megkímél a vasalástól!

A gyorsabb száradás érdekében már kitalálták a szárítógépeket, a különböző textilek viszont ugyanolyan gyűrötten kerülnek ki belőle, mint a mosógépből. Szeretnéd, hogy a ruhák kipakolása után már csak a hajtogatással kelljen foglalkoznod, és a vasaló talpának fel se kelljen melegednie? Csak tölts vizet a szárítólabdába, és dobd be a gépbe.

Gőzölő technológiájával pillanatok alatt kisimítja a ruhákat és az egyéb textileket, ráadásul a szárítási időt is lerövidítheted vele, amivel pénzt és időt spórolhatsz meg. A gépből kivéve kézzel tapintható lesz az anyagok puhasága, ruháid pedig azonnal felvehetőek lesznek, ahogy kivetted a szárítóból!

Felejtsd el a ráncos öltözetet! Legyen tökéletes a megjelenésed, a vasalásnak pedig ints búcsút!