Csipesz nélkül is tökéletes lehet a szemöldököd vonala!

Természetes? Hajszálvékony? Tetovált? Mindannyian mást látunk szépnek. Aki azonban nem a bozontos szemöldökre esküszik, kénytelen rendszeresen csipeszt vagy pengét ragadni, hogy formát adjon az elkanászodott szőrzetnek. Az egyik szenvedéssel jár, a másikkal pedig nehéz 100%-os végeredményt elérni. Létezik viszont egy kevésbé ismert lehetőség, ami fájdalommentesen és egy szempillantás alatt szabadít meg a nem kívánt szőrszálaktól.

Egyre többen állnak ki amellett, hogy a nők is fogadják el magukat abban a formában, ahogyan az Isten megteremtette őket. Egy nemrég indult kezdeményezés például egy egész hónapot szentel annak, hogy felhívja a figyelmet a természetesség szépségére.

Amennyiben egyetértesz a Januhairy célkitűzésével, és nem zavar egy-két furcsálló tekintet, akkor valóban könnyebb lesz az életed, ugyanis végleg elbúcsúzhatsz az időigényes és fájdalmat okozó szépészeti eszközöktől. Viszont akkor sem kell szenvedned és hosszú perceket a fürdőszobában töltened, ha Te szeretnéd megszabni, hogy hol és mennyi szőr jelenjen meg az arcodon.

Alakítsd ki a neked tetsző formát!

A fájdalommentes szemöldök formázóval anélkül távolíthatod el a nem kívánt szőrszálakat, hogy megsebeznéd az arcbőrödet. Nyugodtan elfelejtheted a különféle lézerkezeléseket, gyantát, epilátort, csipeszt vagy borotvát, hiszen ezek csak problémával, rengeteg idővel, ráadásul sok esetben szenvedéssel is járnak!

Ez a kütyü nem használ fénynyalábokat vagy olyan funkciókat, ami megégetné vagy egyéb módon megsebezné a bőrödet. Precízen dolgozik, alkalmazása teljesen biztonságos – minden bőrtípushoz ideális –, a beépített LED fénynek köszönhetően pedig akár egy teljesen sötét szobában is használhatod.

Ne izgulj, nem lesz erősebb a szőrzeted!

Régóta él az a mítosz a köztudatban, hogy pengék alkalmazása esetén megerősödhetnek és bedúsulhatnak a szőrszálak. Több kutatás is bebizonyította, hogy ez egy óriási tévedés, továbbra is nyugodtan használhatod a borotváidat – ha azokra esküszöl. Amennyiben azonban nem akarod felsérteni a bőrödet, szeretnéd elkerülni a kiütéseket és a recés végeredményt, akkor inkább a szemöldök formázót kapd elő!

Sosem tudhatod, hogy mikor veszel észre egy kikandikáló szőrszálat vagy egy növésnek induló kezdeményt, amitől érdemes lenne minél hamarabb megszabadulni. Amennyiben indulás előtt bedobtad táskádba a fájdalommentes szemöldök formázót, akkor ezeket a vészhelyzeteket bárhol és bármikor el tudod hárítani – anélkül, hogy kipirosodna az arcbőröd.