Barkácsolók rémálma – Itt a megoldás!

Minden bizonnyal már veled is kibabrált egy-két sérült csavar barkácsolás közben. Ezeknek az eltávolításával az esetek többségében meg kell szenvedni, ami nagyban lelassítja a munkafolyamatot. Többé ezen nem kell aggódnod, hiszen ezzel a pofon egyszerű készülékkel pillanatok alatt orvosolható a probléma.

Amikor otthon fúrtam-faragtam én is gyakran szembesültem azzal, hogy elkopik, vagy esetleg leszakad a csavar feje. Ilyen esetekben különböző módszerekkel próbáltam megoldani a nehézséget, több-kevesebb sikerrel. Sajnos mivel nem vagyok egy ezermester legtöbbször nem tudtam elvégezni sérülésmentesen a műveletet. Elhatároztam, hogy véget vetek a megpróbáltatásoknak és keresek egy olyan megoldást, amivel gyorsabban, biztonságosabban és szenvedés nélkül leküzdhetem a munka közben fellépő gondjaimat. Ekkor találkoztam először evvel a speciális eszközzel, ami mai napig nagy hasznomra van.

Ennek a sérült csavar eltávolító készletnek köszönhetően – ami 4db különböző méretű csavarkiszedőt tartalmaz – akár fél perc alatt is kihajtható a makacs csavar, ezáltal lényegesen lecsökkentve a rendbe hozáshoz szükséges időt. Ezen kívül nincs másra szükség, mint egy csavaróra vagy fúrógépre, amelyek legtöbbje kompatibilis a szerszámmal. Csak meg kell fúrni a sérült területet az eszköz fúró végével és a kiemelő végével egyenletesen kicsavarni. Ennél praktikusabb és könnyebben alkalmazható szerkezet jelenleg nincs a barkácsemberek piacán. Ide kattintva meg is vásárolhatod: katt

Lehetsz bármennyire kreatív megoldásoknak a birtokában, azt tudnod kell, hogy sokszor egy kis hibával még nagyobb bajt okozhatsz. Ezt jobb, ha te is figyelembe veszed, ha esetleg mégis a jól bevált módszerek mellett maradsz. Viszont ha mégis a készülék oldalán döntesz, akkor pofon egyszerűen, gyötrelem nélkül, biztonságosan, akár pár másodperc alatt kiküszöbölheted a problémát. Ez a készlet mindenki számára a legjobb választás.

Akár kezdő, akár tapasztalt barkácsoló vagy, innentől kezdve nem lesz több rémálmod leszakadt, vagy elnyírt csavarfejekről.

 

Szólj hozzá Te is!