10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Aktuális pályázataink:

A kedvezményezett neve: Jakab László egyéni vállalkozó

A projekt azonosítószáma: GINOP-5.2.4-16-2017- 01488

A projekt címe: „Jakab László egyéni vállalkozó létszám-fejlesztése Debrecenben”  

A szerződött támogatás összege: 6 981 192 Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt befejezése: 2018.05.11.


A projekt tartalmának bemutatása:


A pályázó Jakab László egyéni vállalkozó fő tevékenysége az internetes kereskedelem. Az ország egyik legismertebb web áruházát üzemelteti.
A webáruház látogatottsága és azzal párhuzamosan a megrendelések száma 2010-től kezdődően minden évben dinamikusan nő.


A folyamatosan bővülő megrendelés számhoz szükségszerűen hozzá kell illeszteni a vállalkozás infrastrukturális és humánerőforrás kapacitásait, ezért egyre nagyobb erőforrást kell ezeknek a feltételeknek a biztosítására fordítani.


Jelen pályázat is ezt a célt szolgálja, hiszen a projekt legfontosabb eleme a 3 fő, 25 év alatti OKJ bizonyítvánnyal rendelkező új munkatársak alkalmazása legalább 9+4,5 hónapos időtartamra, mely idő alatt a fiatalok kellő szakmai tapasztalatot, gyakorlati tudást szereznek ezzel javítva a munkaerő piaci helyzetüket.


A létszám-fejlesztéshez kapcsolódik a projekt részeként a munkahelyek kialakításához szükséges irodabútorok és számítástechnikai eszközök beszerzése is. Eszközként 1 db DELL Inspiron 5567 laptop, 2 db Lenovo Ideapad 110 15,6” laptop és 2 db Apple Iphone 7 128GB mobiltelefonok vásárlása szükséges, mert ezek gyakorlatilag a munkavállalók munkaeszközei. A laptopok helyettesítik az asztali PC-ket, míg a mobiltelefonok a vevői kapcsolattartás elengedhetetlen eszközei. Az irodabútorokon belül 3 db MT931 író és laptop asztal és 1 db ANT-Claremont irodai forgószék továbbá 2 db HAL-Denzel karfás forgószékek beszerzése történt meg.


Egy fő vállalati kapcsolattartó segítette a gyakornokok munkáját és beilleszkedésüket.