Bűvös toll

Bruttó ár:
4 590,00 Ft
Cikkszám:
H-OBD-148
Raktár információ:
A termék raktáron van, elérhető
Szállítási költség:
990 Ft (magyarországi kiszállítás)
15 000 Ft felett ingyenes
Garancia:
Próbáld ki bátran! Garancia
Visszafizetjük az árát, ha elégedetlen vagy.
Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat
Kiszállítás, raktárkészlet:
Műszaki kérdések, infók:

Bővebben

Bűvös toll

Engedd gyereked kreativitását szabadjára!
A színek kombinációja csak nem végtelen így az unatkozás kizárt!
Ezen túl nincsenek összefirkált színezők,
a speciális láthatatlanná tevő tollnak köszönhetően.A gyermeki képzelet az egyik legvarázslatosabb dolog az egész világon. Szeretnéd meglepni csemetédet egy olyan készlettel, amivel igazán szabadjára engedheti a fantáziáját? Ezzel a termékkel biztosan sikerülni fog, amiben a 20 különböző színű toll is segít. Csak győzd venni a színezőket. Ha ez nem lett volna még elég a csomagban található egy festékszóró is, amivel lélegzetelállító részleteket adhat a rajzaihoz!

Hasznos tudnivalók:

A csomagban 9 olyan toll található, amelyet a bűvös toll nyomtalanul eltűntethet, hogy a legjobb alkotásai is tökéletesek legyenek. Továbbá 9 olyan tollat is tartalmaz, amely a bűvös toll segítségével változtatják a színüket, így bármely alkotást könnyen fel lehet dobni egy kis bűvöléssel. Használata semmiben nem különbözik egy hagyományos íróeszköztől, így természetes lesz vele az alkotás. Ha eddig nem keltette volna föl csemetéd érdeklődését, akkor a bűvös toll ezt biztosan megváltoztatja. Hiszen titkos üzeneteket is írhat vele. A csomagban még található egy festékszóró is, amely a kívánt szín belehelyezése után levegő fújásával működik. FONTOS a festéket nem szabad felszívni!

Bűvös toll tulajdonságai:

  • Vízbázisú a festék.
  • Nem tartalmaz káros anyagokat.


Mit rejt a termék doboza?

  • 9db eltűntethető színes filctoll
  • 9db db színváltoztató filctoll
  • 2db bűvös filctoll
Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1. helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt az hello@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!

A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó. Ez a KütyüBazár!

KütyüBazár.hu
KütyüBazár.hu